Dagens rytme

Lærkens Dagsrytme:

 

Kl. 6.30 07.20                Vi siger godmorgen i vuggestuen. De børn, der ikke har spist morgenmad hjemmefra, får tilbudt det her. Det gælder børnehaven såvel som vuggestuen.

 

kl. 7.30                                Børnehavebørnene går i børnehaven, der åbnes stuer efterhånden som personalet møder ind.  

 

kl. 9.00                                Alle stuer holder samling og får et mellemmåltid bestående af frugt/grønt og brød.

                                            Vi opfordrer til, at børnene ikke afleveres mellem kl. 9.00 – 09.30, da det forstyrrer under samlingen. Desuden er det ikke rart at blive afleveret, når personalet er optaget af aktiviteten omkring bordet.

 

kl.09.30                               Stuerne går i gang med div. Aktiviteter. Der er gruppedage tirsdag, onsdag og torsdag, hvor nogle af børnene samles i aldersopdelte grupper. De resterende børn leger enten ude eller inde.

 

kl. 10.30                              Vuggestuen spiser frokost. Vi spiser overvejende økologisk mad, tilberedt at vores køkkenassistent

 

kl. 11.00                              Børnehaven spiser frokost. Vi spiser overvejende økologisk mad, tilberedt at vores køkkenassistent

 

kl. 11.30                              Middagslur for de små. De mindste sover ude. Børn over 2 år sover sammen på den ene stue.

 

Kl. 11.45                              Børnehaven har hvilestund, alle børn hviler i 30-45 min, vi hører historie på IPAD eller stille musik. Dem der falder i søvn for lov til en lille lur.

 

Kl. 12.15                              Børnehaven leger stille lege indenfor (så de især i sommermånederne er væk fra den solen midt på dagen)

 

Kl. 14.00                              Eftermiddagsmad, alle vågne børn får tilbudt eftermiddagsmad på deres stuer.

    

     Kl. 14.30                             Leg og aktiviteter på stuerne eller på legepladsen. I børnehaven er dørene  åbne og børnene kan selv vælge de aktiviteter til, som de har lyst til.

    

     Kl. 16.00                             Stuerne begynder så småt at lukke. Børnehaven og vuggestuen samles og tilbringer resten af eftermiddagen sammen.

 

     Kl. 17.00                             Lærken lukker og slukker

 


Udskrift fra: inst.htk.dk - 11. July 2020, kl. 03:50.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://laerken.htk.dk/Foraeldreinfo/Dagens rytme.aspx